Welke publicatie kan ik het beste als eerste lezen?
Gids voor Gamification (2016) of Gamification in de klas (2014).
Ontdek het hier
 
Gamification... *

Bekend of onbekend, iedereen kan met gamification aan de slag! :)

 
Lees Gids voor Gamification

Een prima inleiding in de wereld van gamification. Je leert welke mogelijkheden (spelconcepten) er zijn, krijgt veel tips & tricks en een stappenplan om je eigen spelconcept te ontwerpen!
 
Lees Gids voor Gamification

Leuk dat je Gamification in de klas al kent. In de nieuwe publicatie Gids voor Gamification lees je over onderwerpen die nog niet eerder aan bod kwamen: hybride spelconcepten, Engagement Circle, skill trees en een compact stappenplan om je eigen spelconcept te ontwerpen.
 
Lees Gids voor Gamification

Ontdek welke mogelijkheden (spelconcepten) er zijn en ga aan de slag! De gids biedt je naast veel tips & tricks ook een compact stappenplan, om je eigen spelconcept te ontwerpen.
 
Wat voor type spelconcept interesseert je het meest? *

Ga je voor bord- en kaartspellen (fysiek spelconcept), video games (digitale spelconcept), online quizes en gamification in ELO's (blended spelconcept) of wil je bestaande opdrachten en projecten gamificeren (hybride spelconcept)? Kies maar.

 
Lees Gids voor Gamification

Het hybride spelconcept wordt in deze publicatie behandeld en dit type spelconcept zit ook in een compact stappenplan aan het eind van de gids.
 
Lees Gids voor Gamification

In deze gids wordt er namelijk besproken wat je met video games kunt doen in de klas.
 
Lees Gids voor Gamification

Als je nog niet echt een voorkeur hebt of nog geen idee, laat je dan eerst eens lekker meenemen in de wereld van gamification! Dan kom je vanzelf uit op nieuwe ideeën.
 
Hoeveel tijd heb je om te ontwerpen? *

Schat het voor jezelf praktisch in. Als het je niet uitmaakt, dan is dat ook goed.

 
Lees Gids voor Gamification

De gids bevat een compact stappenplan voor het ontwerpen van fysieke en blended spelconcepten. Je kunt er snel mee aan de slag. Voor een uitgebreid ontwerpmodel, lees Gamification in de klas.
 
Lees Gamification in de klas

Als tijd geen rol speelt of als je behoorlijk wat tijd beschikbaar hebt, dan kun je in deze publicatie aan de slag met het uitgebreide Mission Start ontwerpmodel. Je leert stap voor stap ontwerpkeuzes maken voor je fysieke of blended spelconcept.
Gids voor Gamification is beschikbaar vanaf 12 april a.s.
Opnieuw